Cum rămâi mai mult timp verde

Trucuri rapide pentru a-ți ascunde vârsta. Trecerea anilor nu ar trebui să însemne un motiv de panică, ori un stres continuu atunci când vrei să arăți bine. Dacă ai grijă de corpul tău și ești atentă la factorii ce pot cauza îmbătrânirea pielii, spre exemplu, poți ține sub control ridurile apariția cearcănelor sau a altor efecte nedorite. În plus, câteva trucuri care țin de modă nu numai că te vor ajuta să ai un look fresh, dar îți vor oferi și încredere în tine!

Hainele

Începe cu hainele tale. Încă mai porți tricoul pe care ți l-ai cumpărat acum 10 ani? Menține-te la curent cu tendințele actuale și încearcă să porți lucruri noi. Nu e nevoie să înlocuiești întreaga garderobă și să arunci tot ce ai, dar aruncă o privire la hainele tale și înlocuiește orice pare învechit.

Răsfață-te cu câteva outfituri care sunt “în tendințe” ori care îți pun în lumină stilul actual. Nu este nevoie decât de achiziția a câtorva elemente pentru a avea acea garderobă trendy pe care o meriți.

Culoarea părului

Părul alb sau grizonant adaugă cel puțin 10 ani la înfățișarea ta! Așadar, poți să încerci fie să îl vopsești, fie să apelezi, încă de la apariția primelor fire albe, la o soluție care să oprească albirea părului. Spre exemplu, vitaminele pentru par Goodbye Grey este un produs bogat în enzima Catalaza, a cărei dispariție din organism produce albirea părului. Folosind acest produs, obții rezultatele dorite în doar câteva săptămâni.  

Îngrijește-ți tenul

Este important să îți hidratezi în permanență tenul, pentru a evita formarea ridurilor și a liniilor fine. Atunci când îți alegi crema de față, selectează una care contribuie la matifierea pielii și care are efect și asupra ridurilor sau a pungilor de sub ochi. În orice caz, pentru a preveni formarea ridurilor poți folosi crema de zi Bioxin Regenerative Day Cream, care este un mix inovator de ingrediente ce ajută regenerarea celulelor, contribuind și la creșterea nivelului de colagen.

Pentru ascunderea ridurilor, poți folosi chiar Eye Secrets Collagen & Q10, care reduce uscăciunea pielii și care are un efect vizibil după doar 5 aplicări.

Folosește fardurile potrivite

Fardul de ochi, spre exemplu, este o opțiune bună pentru ascunderea imperfecțiunilor pielii din jurul ochilor, însă evită tonurile de albastru, verde sau mov. Este de asemenea recomandat să folosești produse pe bază de pudră, nu cremă, pentru a acoperi mai eficient ridurile.

Eyeliner-ul este o opțiune fericită doar dacă nu este negru. Rămâi la tonurile de maro, pentru că cel negru va accentua și mai tare cearcănele, spre exemplu.

Mascara te va ajuta întotdeauna, întrucât va accentua privirea. Însă ai grijă să nu o folosești în exces.

Accesoriile potrivite te vor întineri

Atunci când îți alegi cerceii, evită-i pe cei cu clipsuri sau cu forme rotunde. Aceste modele nu te vor întineri, ba dimpotrivă. Încearcă modele discrete, ori toarte din argint!

De asemenea, evită perlele, care sunt oferă adesea un aspect serios, însă clasic. Apelează la coliere colorate, ori la medalioanele preferate atașate unor lănțișoare discrete.