Operația estetică: singura soluție pentru a arăta mai tânără?

Operația estetică: singura soluție pentru a arăta mai tânără?

Atunci când vine vorba despre a-ți recăpăta tinerețea, primul gând care îți vine în minte este legat de operația estetică. Însă ea nu este întotdeauna o soluție sau, mai bine zis, singura soluție. Există o sumedenie de modalități prin care poți ascunde, preveni, corecta sau ameliora imperfecțiunile tenului.

Iată câteva dintre ele:

Bazează-te pe concealer
Nu trebuie să îl folosești în exces, dar puțin corector potrivit tipului tău de ten te poate ajuta să ascunzi ridurile sau liniile fine din jurul ochilor.

Îngrijește-ți ochii
Ochii sunt primii care arată semnele îmbătrânirii, de aceea trebuie să folosești produsele potrivite de îngrijire, care îndepărtează cearcănele sau liniile fine, dar și să alegi culorile care te avantajează atunci când te fardezi.

Accentuează-ți sprâncenele
Poți folosi oricând fard sau creion pentru sprâncene, pentru a le defini, însă fără a le încărca ori a le da forme nenaturale.

Folosește creion pentru buze
Creionul pentru buze, ori lip liner-ul, va da o formă buzelor tale și te va ajuta să aplici corect rujul. Nu te avânta, însă, către culorile prea închise ori prea stridente, care scot în evidență cearcănele sau imperfecțiunile tenului.

Nu uita de SPF
Expunerea repetată la razele soarelui provoacă îmbătrânirea pielii, așa că, este musai să folosești în fiecare zi o cremă cu factor de protecție, mai ales în zilele de vară în care petreci mai mult timp în aer liber.

Folosește cremele potrivite
Desigur că operația estetică nu reprezintă singura soluția pentru a corecta imperfecțiunile tenului ce apar odată cu vârsta. Ele sunt costisitoare și, de multe ori, dureroase. De ce să nu încerci să previi problema și să corectezi ușor ridurile și liniile fine cu o cremă hidratantă? Spre exemplu, cu Bioxin Regenerative, cremă de zi, care ajută la estomparea tuturor acestor defecte. Folosind-o zilnic, vei reuși să scapi de 52% dintre riduri, după o perioadă scurtă de folosire. În plus, este perfectă pentru tenul sensibil, așa că nu ai de ce să îți faci griji.